Bemutatkozás

Cégünk mindenféle dugattyús motorokban használt dugattyúkat és kifejezetten egyedi dugattyúkat állít elő 200 mm-es átmérőig.
A megmunkálásra szánt alumínium öntvényhez a szükséges nyersanyagot műbizonylattal együtt külső beszállítótól szerezzük be.

Három fajta nyersanyagot használunk. Külön a benzines léghűtéses, külön a benzines vízhűtéses, és külön a dízel motorokhoz. Egyedi dugattyúk gyártása esetén az öntvényt homokformába öntjük. 50-60 db felett már fém kokillát használunk az öntéshez. A megmunkálás során a dugattyúkat műszaki rajz alapján gyártjuk, melyeket a megbízó által hozott minta alapján készítünk.

Olyan típus esetén, amely először kerül cégünkhöz, a megrendelőtől mindig 1 db mintát kérünk a gyártás beindításához. A megmunkálásnál polikristályos gyémánt megmunkáló szerszámokat használunk, hogy a megfelelő felületi érdességet biztosítani tudjuk. A dugattyúfej képzését öntéssel, forgácsolva vagy kombináltan készítjük el. A dugattyúpalást kiképzésénél hordó vagy kúp ovál formát használunk az eredeti paraméterek szerint, melyet egy különlegesen erre a műveletre gyártott gyári célgéppel esztergálunk rá a dugattyúra.

A dugattyú felületkezelését igény szerint teflonozással végezzük.
Végső lépésben ellátjuk gyűrűvel, csapszeggel, zéger (seeger) gyűrűvel és a vevő kérése szerint csomagoljuk.

Kiegészítő termékeink:

Futómű
Váltóalkatrész
Izzító és Gyújtógyertya

Fékalkatrész:
- Féktárcsa
- Fékbetét

Vezérműtengely:
-Szelepek
-Szelep-himbák
-Szelep szimeringek

Dugattyú:
Dugattyú-gyűrű
Dugattyú csapszeg

Tömítések:
-Alsó szett
-Felső szett
-Teljes tömítések

Szimering:
-Vezérmű,
-Főtengely
-Hengerfej
-Hengerfej-tömítés
-Szelepfedél-tömítés
-Olajteknő

Kis árréssel dolgozunk, így a piaci árak alatt tudjuk Önt kiszolgálni.Pal Dugattyú - Hun Pál Dugattyú - Eng
Pál Dugattyú Tel: 06-1-292.1989 www.paldugattyu.hu e-mail: info@paldugattyu.hu