Veterán autó felújítás

A veterán motorok javítása műhelyünkben kiemelt helyet kap.

Cégünk olyan múltra tekint vissza, amikor ezek a munkák voltak a megszokott napi javítások, így sok ismeretre és tapasztalatra tettünk szert.

Ezeken a motorokon még látható a korabeli mesterek kéznyoma és ötletessége, amit a tömegtermelés mára teljesen háttérbe szorított. Nagy öröm látni ezeknek a régi szerkezeteknek az újraéledését, amivel a múlt és az elődeink emléke tovább élhet ma is.

Cégünk folyamatosan végzi a veterán járművekhez a hagyományos kompozícióból készült csapágyak öntését és megmunkálását, a dugattyúk gyártását gyűrűvel és csapszeggel szerelve, az egyedi szelepek, szelepülékek, szelepékek, szeleptányérok, szeleprugók, szelepvezetők és sok más egyéb alkatrész készítését, ami a felújításhoz szükséges.

Ezekről az alkatrészgyártásnál részletesebben olvashatnak. A felújítás menete és műveletei megegyeznek a motorblokk és a hengerfej felújításnál leírtakkal, azt kivéve, hogy itt sok alkatrészt nem lehet beszerezni, csak legyártani.

Természetesen kapcsolatban állunk olyan cégekkel, akiknél néhány típushoz még található eredeti alkatrész, ezek beszerzését is vállaljukPal Dugattyú - Hun Pál Dugattyú - Eng
Pál Dugattyú Tel: 06-1-292.1989 www.paldugattyu.hu e-mail: info@paldugattyu.hu